Causes

La Marató de BCN con Bolívia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de capacitació de noies en situació de risc a la zona de Cochabamba que l'ONG IPI-COOPERACIÓ, està desenvolupant a Bolívia.

La Marató de Barcelona amb Etiòpia

correm per la salut materno-infantil d'Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com dels corredors que hi pendran part a la mitja i la marató de Barcelona 2017, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions i donatius de la MITJA i la MARATÓ DE BARCELONA 2017, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més depri

Puigcerdà corre per Bolívia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca de la Cerdanya, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de capacitació de noies en situació de risc a la zona de Cochabamba que l'ONG IPI-COOPERACIÓ, està desenvolupant a Bolívia.

Cornellà corre per Etiòpia i per l'escola Virolai

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia, així com a l'equipament d'una sala de fisioteràpia per a l'escola Virolai, de Cornellà.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la III CURSA DE LA DONA DREM RUNNERS CORNELLÀ 2018, així com de les aportacions dels diferents patrocina

Andorra amb Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS ANDORRA 2015, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més deprimides i necessitades d'Etiòpia: Wollo.

Mollet és solidària

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca del Vallès, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia i al menjador social de Càritas Parroquial de Mollet del Vallès.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS MOLLET 2014, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquestes causes.

Puigcerdà corre per Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca de la Cerdanya, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

La Seu d'Urgell corre per Etiòpia i per Aliments per la Solidaritat de la Seu

Con el apoyo de un número importante de entidades públicas y privadas, así como de muchos voluntarios de la comarca de l'Alt Urgell, Dream Runners quiere dar un impulso al proyecto de salud materno infantil que la ONG IPI-COOPERACIÓ está desarrollando en Etiopía, así como para el proyecto "Aliments per la Solidaritat de la Seu d'Urgell".

Por eso, todo lo que recaudemos de las inscripciones de la I CURSA DREAM RUNNERS LA SEU D'URGELL 2014, así como de las aportaciones de los diferentes patrocinadores del evento, se destinará a estas causas que, por un lado, salvará m

Les Franqueses corre per Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca del Vallès Oriental, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS LES FRANQUESES 2014, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més deprimides i necessitades d'Etiò

L'Albagès amb Etiòpia

El petit poble de l'Albagès, en ple cor de la comarca de Les Garrigues, ja fa anys que col·labora amb la fundació IPI-COOP en diversos projectes que tenen com a beneficiària a Etiòpia. En aquesta ocasió, el municipi organitza, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, una cursa solidària a favor del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Orlaran i de la mateixa fundació IPI-COOP, ambdues amb projectes al desenvolupament a Etiòpia.

Pages

Share