MARATÓ DE BARCELONA 2013

 

Només queden 6 dies per a la gran cita de Dream Runners.

 

Molts de nosaltres serà el primer cop que ens enfrontem a la mítica distància de 42 kilòmetres i 190 metres. Correrem per un somni, per Donar Vida a Etiòpia, un repte tan engrescador com difícil. Per a que sigui un gran dia i triomfi l’esperit solidari de l’equip, necessitem més que mai el suport de tots els Dream Runners, així com de familiars i amics.  

 

CRIDA ALS VOLUNTARIS:

 

Necessitarem voluntaris entre el divendres 15 de març i el diumenge 17 de març, tant a la Fira del Corredor (Expo Sports), com durant tota la cursa. Tots els que tingueu disponibilitat i ganes de donar-nos un cop de ma, feu-nos-ho saber al mail: info@dreamrunners.org concretant-nos els dies i les hores en les que ens podríeu ajudar.

 

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ:

 

Hi ha dos esdeveniments que, si sou Dream Runners, no us podeu perdre:

 

  • Dissabte 16 de març a les 13:00 h: Presentació de Dream Runners  a l’Expo Sports de la Marató de Barcelona (Fira de Barcelona. Recinte Montjuic). Hi participarà:

 

-Jose Corbacho: presentarà  un nou vídeo promocional de Dream Runners, en el que apareixeran, a banda d’ell mateix, Santi Millán, Andreu Buenafuente i Jordi Évole.

-Abel Antón i Arcadi Alibés: conferència-taula rodona sobre les “dues cares de la marató” (la professional i la popular).

 

  • Diumenge 17 de març a partir de les 8:30 h: Marató de Barcelona. Els Dream Runners que corrin necessitaran l’alè i la força de tots. Es cobrirà el recorregut dels nostres corredors i corredores en vídeo, gràcies a la cessió d’una moto oficial per part de l’organització de la cursa, RPM Racing. Abel Anton, dues vegades campió del Món de Marató, serà el nostre abanderat.

 

 

MARATÓN DE BARCELONA 2013

 

Sólo quedan 9 días para la gran cita de Dream Runners.

 

Muchos de nosotros será la primera vez que nos enfrentemos a la mítica distancia de 42 kilómetros y 190 metros. Correremos por un sueño, por Dar Vida a Etiopía, un reto tan estimulante como difícil. Para que sea un gran día y triunfe el espíritu solidario del equipo, necesitamos más que nunca el apoyo de todos los Dream Runners, así como de familiares y amigos.

 

LLAMADA A LOS VOLUNTARIOS:

 

Necesitaremos voluntarios entre el viernes 15 de marzo y el domingo 17 de marzo, tanto para la Feria del Corredor (Expo Sports), como durante toda la carrera. Todos los que tengáis disponibilidad y ganas de echarnos una mano, hacédnoslo saber por e-mail: info@dreamrunners.org concretándonos los días y las horas en las que nos podríais ayudar.

LLAMADA A LA PARTICIPACIÓN:

 

Habrá dos acontecimientos que, si sois Dream Runners, no os podéis perder:

 

  • Sábado 16 de marzo a las 13:00 h: presentación de Dream Runners en la Expo Sports de la Marató de Barcelona (Fira de Barcelona. Recinte Montjuic). Participarán:

 

-Jose Corbacho: presentará un nuevo video promocional de Dream Runners, en el que aparecerán, además de él mismo, Santi Millán, Andreu Buenafuente y Jordi Évole.

-Abel Antón y Arcadi Alibés:  conferencia-mesa redonda que versará sobre las dos caras de la maratón (la profesional y la popular).

 

Domingo 17 de marzo a partir de las 8:30 h: Maratón de Barcelona. Los Dream Runners que corran necesitarán el aliento y la fuerza de todos. Se cubrirá el recorrido de nuestros corredores en video, gracias a la cesión de una moto oficial por parte de la organización de la carrera, RPM Racing. Abel Antón, dos veces campeón del Mundo de Maratón, será nuestro abanderado.

Homewww.dreamrunners.org